Akcia nový Volkswagen Touareg

Vydané:



Akcia nový Volkswagen Touareg

Touareg teraz s podnikateľským / Maxi bonusom vo výške 4 000 €.

Športový, vznešený, elegantný.

Stačí jeden pohľad, aby vám to bolo jasné: Prichádza prémiové SUV s charakterom. Touareg však nie je len stelesnením symbiózy dokonalého dizajnu a luxusnej výbavy - presvedčí aj každodennou všestrannosťou, ktorú si zamilujete.

Nový Touareg predstavuje SUV pre vysoké nároky - a prezentuje to výrazným, vyspelým dizajnom. Expresívne predné partie s markantnými otvormi pre prívod chladiaceho vzduchu a mohutné zadné partie zdôrazňujú športového ducha modelu. Jeho vyvážené proporcie zdôrazňujú jeho eleganciu - a jeho veľkosť, vďaka ktorej je pohodlným cestovným vozidlom.

HD Matrix LED svetlomety poskytujú nielen lepšiu viditeľnosť v noci, ale aj podporu počas jazdy. Každý svetlomet využíva viac ako 19 000 individuálne ovládaných LED diód.
Vďaka tomu môže váš Volkswagen pri zapnutých diaľkových svetlách napríklad premietať značenie na cestu. To vám uľahčí prejazd zúženými cestami pri stavbách na diaľnici alebo udržiavanie vozidla v jazdnom pruhu. HD Matrix LED svetlomety okrem toho zlepšujú funkciu dynamickej regulácie diaľkových svetiel Dynamic Light Assist. To znamená, že vaše diaľkové svetlá sú pri ostatných účastníkoch cestnej premávky a dopravných značkách ešte presnejšie zaclonené a neoslňujú ich. Keď naštartujete alebo zaparkujete svoje vozidlo, HD Matrix LED svetlomety pre vás spustia špeciálnu svetelnú animáciu.