Akcia Volkswagen T-Roc

Vydané:



Autá v akcii

Akcia Volkswagen T-Roc

T-Roc s výbavou LIMITED v hodnote 2 180 € zadarmo a bonusom 2 000 €! Už od 21 490 €.

Na vybrané skladové vozidlá zľava až 5 260 €!

Silný charakter s novými črtami

Ostrejší dizajn SUV nového modelu T-Roc prezentuje charakter - a síce váš. Postará sa o to aj výber výrazných dizajnových prvkov, napríklad LED svetlomety a chrómové lišty, ktoré podčiarkujú výrazný vzhľad jeho športových predných partií. Aby bol váš T-Roc neprehliadnuteľný, máte na výber osem lakov karosérie. Ďalšie akcenty dosiahnete voliteľným kontrastným lakovaním strechy a 19-palcovými diskami z ľahkej zliatiny "Misano" v čiernej farbe.

Sila vychádza zvnútra

Interiér modelu T-Roc vás privíta exkluzívnou výbavou. Palubná doska s mäkkým povrchom a ozdobným prešívaním umocňuje kvalitné haptické vlastnosti digitalizovaného kokpitu. Klasické tlačidlá ustúpili moderným povrchom citlivým na dotyk - aj na športovom multifunkčnom volante, ktorý je pre výbavu R-Line súčasťou sériovej výbavy. K novej kvalite v interiéri pasujú aj sedadlá: napríklad pri výbave Style disponujú sedadlá exkluzívnymi a vizuálne príťažlivými poťahmi "Artvelours". Ak túžite po niečom ešte pohodlnejšom, môžete sa rozhodnúť pre novo navrhnuté sedadlá čalúnené kožou s vyhrievaním a s možnosťou elektrického nastavenia 14 smeroch.

Váš užitočný spoločník na cesty

Vybavený inovatívnymi technológiami pre väčšie pohodlie a bezpečnosť prídete do cieľa uvoľnený. Patrí tam aj voliteľný asistenčný systém IQ.DRIVE "Travel Assist". Inteligentný co-pilot sleduje dianie okolo vás a zvyšuje komfort jazdy tým, že vás podporuje pri monotónnych a únavných jazdných situáciách. Vďaka tomu je ideálnym spoločníkom na cesty, najmä na tie dlhé.

  • Hlavne na diaľniciach a cestách 1. triedy udržiava systém IQ.DRIVE "Travel Assist" vozidlo v jazdnom pruhu a zároveň udržiava nastavenú rýchlosť, pričom zohľadňuje odstup od vozidla pred vami.

  • V kombinácii s voliteľnou dvojspojkovou prevodovkou DSG zabezpečuje uvoľnenú jazdu v dopravných zápchach a v spomalenej premávke.

Dizajn svetiel - Sebavedomé osvetlenie