Akcia Cupra Born

Vydané:



Akcia Cupra Born

CUPRA BORN u nás skladom za 37 900€ !

Záruka až na 5 rokov a tiež GRÁTIS SERVIS na 4 roky (max 80. 000km). 

 

CUPRA BORN E-BOOST to je maximálny výkon, nulové emisie a inteligentnejšia jazda!

BEZKONKURENČNÝ ELEKTRICKÝ VÝKON

Využite pravého pretekárskeho ducha a podmaňujte si nové cesty. Poháňaný výkonom s nulovými emisiami, podporovaný vzrušujúcim pohonom CUPRA. Nový CUPRA Born bol vyvinutý s cieľom vzbudiť čisté emócie a spojiť športovú energiu s túžbou po dobrodružstve. CUPRA Born zaujme svojimi ostrými líniami a silným vzhľadom. 

Vonkajší dizajn

Vonkajší dizajn Cupra Born vyjadruje jeho agilitu a výkonnosť. Jeho mestský vzhad vyžaruje športový charakter a sofistikovanosť kombináciou dynamických línií a odvážneho tvaru, nezvyčajného pre elektrické vozidlo. Impulz pre novú éru elektrických automobilov. 

Vzrušujúca iluminácia

Navzájom prepojené LED zadné  svetlá zvýrazňujú jedinečný vzhľad CUPRA Born pri pohľade zozadu.Dynamická svetelná šou po odomknutí pripraví posádke vrelé privítanie.

Dizajn interiéru

Sofistikovaný štýl pocítite hneď pri nastupovaní. Kokpit je orientovaný na vodiča a inteligentné riešenia zväčšujú vnútorný priestor kabíny. Interiér ma progresívny dizajn, použitím recyklovaných materiálov demonštruje úsilie o udržateľnosť. CUPRA Born má centrálny dotykový displej 30,5 cm (12"), ktorý tvorí základ pre  intuitívnu digitalizáciu ovládania. Pred  vodičom je kompaktný displej Digital  Cockpit s uhlopriečkou 13,5 cm (5,3")  prehľadne zobrazujúci najdôležitejšie informácie spolu s prepínačom jazdných režimov a tlačidlom parkovacej brzdy.

To najlepšie z mestskej elektrickej mobility

Maximálny krútiaci moment okamžite po rozjazde  zabezpečuje vynikajúcu akceleráciu prvého elektrického modelu CUPRA. Naše elektromotory sú konštruované tak, aby ste dynamickú výkonnosť cítili okamžite po štarte.

• CUPRA Born 45: 110 kW (150 k), 8,9 s, 349 km.
• CUPRA Born 58: 150 kW (204 k), 7,3 s, 427 km.


DOKONALÁ KONTROLA - adaptívny podvozok CUPRA Born sa neustále prispôsobuje momentálnym podmienkam aby suverénne zvládol každú nerovnosť a každú zákrutu.
ELEKTRIZUJÚCI ZÁŽITOK - systém e-Sound, špeciálne adaptovaný značkou CUPRA, vydáva vonkajší zvuk vyjadrujúci charakter a emócie, ktorý upozorňuje chodcov, že sa blížite.