Akciový model Volkswagen Caddy Basis a Caddy Cargo Basis

Vydané:



Akciový model Volkswagen Caddy Basis a Caddy Cargo Basis

Akciový model VW Caddy Basis už od 23.388 € s DPH a Caddy Cargo už od 22.188 € s DPH aj s predĺženou zárukou na 4 roky / 120 000 km.

Kuriérska služba, remeselníci, doručovacie služby alebo stavbári: vo vašej práci musíte vždy sledovať trendy. Caddy a Caddy Cargo je verný tomuto tvrdeniu.

Vnútorný priestor = Viac priestoru pre všetko

Vnútorný priestor piatej generácie všestranného vozidla urobí dojem novými špičkovými technologickými riešeniami a podstatne väčším priestorom. Predĺžená verzia - Caddy Maxi - disponuje o 140 mm širšími posuvnými dverami a ponúka priestor až pre dve europalety. Okrem toho boduje tiež celoplechovými zadnými krídlovými dverami, samostatným zamykaním nákladného priestoru, elektrickým servodovieraním dverí batožinového priestoru a posuvných dverí a mnohými ďalšími funkciami.

Pracovné miesto vodiča = Mimoriadne ergonomické

Pre všetky verzie nového modelu Caddy sú k dispozícii nové a mimoriadne ergonomické sedadlá: takzvané AGR ErgoComfort sedadlá (AGR = nezávislá nemecká asociácia za zdravý chrbát). Sedadlá boli špeciálne vyvinuté pre profesionálnych vodičov a vodičov, ktorí jazdia na veľké vzdialenosti. Dajú sa nastaviť v mnohých smeroch: okrem pozdĺžneho nastavenia a nastavenia výšky ponúkajú individuálne nastavenie sklonu a hĺbky sedadla, ako aj nastavenie bedrovej opierky v 4 smeroch. Caddy Cargo disponuje navyše dopredu sklopným sedadlom spolujazdca s funkciou stolíka, 230 V zásuvkou, lakťovými opierkami pre vodiča a spolujazdca, LED osvetlením interiéru a nákladného priestoru a mnohými ďalšími funkciami.

Viac informácií vám poskytnú naši predajcovia úžitkových vozidiel.