Autá BMW X1

Počet záznamov 5

Ak hľadáte všestranné a funkčné SUV, ktoré vám ponúkne športový a sebaistý zjav, moderný interiér s vysoko kvalitnými materiálmi a inováciami, efektívny pohon s možnosťou výberu medzi spaľovacím motorom, plug-in hybridom alebo čisto elektrickou verziou, potom je BMW X1 ideálnou voľbou pre vás. Toto auto vás ohromí nielen svojím dizajnom, ale aj svojou jazdnou dynamikou, inteligentnými asistenčnými systémami vodiča a veľkým batožinovým priestorom s elektricky výklopným ťažným zariadením.

BMW X1 je auto, ktoré sa prispôsobí vašim potrebám a želaniam. Môžete si tiež užiť najlepšie z digitálnych prvkov, ako je napríklad BMW Curved Display, proaktívne navigačné odporúčania od BMW Maps, integrácia smartfónu s podporou Apple CarPlay aj Android Auto, bezdrôtový nabíjací priestor pre váš mobilný telefón a head-up display.

BMW X1 je auto, ktoré vás nechá zažiť maximálnu radosť z jazdy so špičkovou efektivitou. Či už sa rozhodnete pre benzínový, naftový alebo plug-in hybridný motor, budete mať k dispozícii vysoký výkon, nízku spotrebu paliva a emisie CO2 a inteligentné režimy pohonu pre maximálnu flexibilitu. A ak chcete ísť ešte ďalej, môžete sa tešiť na čisto elektrickú verziu BMW X1 s dojazdom viac ako 400 km.

Aks sa o BMW X1 chcete dozvedieť viac alebo si ho chcete vyskúšať, navštívte našu BMW predajňu v Nitre alebo nás kontaktujte emailom, telefonicky alebo cez formulár na našej stránke. Radi vám poradíme a pomôžeme vám vybrať to najlepšie auto pre vás.