Akcia Volkswagen Caddy 5

Vydané:



Autá v akcii

Akcia Volkswagen Caddy 5

VW Caddy s cenovým zvýhodnením Family/Profi vo výške 1.920 € aj s predĺženou zárukou na 4 roky / 120 000 km!

Vozidlá skladom ihneď k odberu s cenovým zvýhodnením 3.300 €. 

Model Caddy úplne prepracovali. Okrem nového, vzrušujúceho dizajnu vás nadchnú najmodernejšie asistenčné systémy vodiča, exkluzívny digitálny kokpit a priekopnícky infotainment systém (Innovision Cockpit) vrátane mobilných online služieb. Caddy je samozrejme naďalej spoľahlivý, flexibilný a vhodný na každodenné používanie, no teraz ešte lepšie pripravený na to, čo prináša život.

Motory = Úsporné a komfortné

Nový Caddy môže byť poháňaný naftou, benzínom alebo zemným plynom. Disponuje najmodernejšími motormi, ktoré už v roku 2020 spĺňajú emisné normy Euro 6 platné pre rok 2021 a sú vybavené filtrom pevných častíc. V závislosti od verzie pohonu sa spotreba nového modelu Caddy môže znížiť až o dvanásť percent v porovnaní s predchádzajúcim modelom.

Moderné asistenčné systémy = Automaticky viac komfortu

S modernými asistenčnými systémami v novom modeli Caddy si môžete užiť každú jazdu celkom uvoľnene: vďaka asistentovi zmeny jazdného pruhu "Lane Assist", asistentovi pri vyparkovaní vozidla "Rear Cross Traffic Alert", asistentovi manévrovania s prívesom "Trailer Assist" a systému "Travel Assist" s núdzovým asistentom "Emergency Assist" jazdíte bezpečne.

Vnútorný priestor = Intuitívne ovládanie

Interiér modelu Caddy bol úplne prepracovaný a značne digitalizovaný. Toto univerzálne vozidlo bude prvýkrát v ponuke s voliteľným digitálnym prístrojovým panelom: digital cockpit. Kokpit a systém infotainment pritom tvoria najmodernejšie digitálne prostredie (Innovision Cockpit). Digitalizované boli aj ďalšie ovládacie prvky: Patrí tu napríklad modul tlačidiel pre funkciu "Light and vision" umiestnený vľavo od multifunkčného volantu a modul tlačidiel pre priamy prístup k rôznym funkciám menu, ktorý je umiestnený pod systémom infotainment. Caddy vás okrem toho presvedčí aktívnym vetraním priestoru pre cestujúcich, pohodlnými sedadlami ErgoComfort, novým konceptom sedenia, ktorý ponúka dve samostatné sedadlá v treťom rade sedadiel a mnohými ďalšími systémami.

Komfortné funkcie = Charakteristický dizajn

Exteriér sedemmiestneho modelu Caddy sa, vzhľadom na techniku a výbavu, vyznačuje mnohými novými funkciami: napríklad voliteľným elektrickým servodovieraním posuvných dverí a dverí batožinového priestoru, ako aj 1,4 m2 veľkým pevným panoramatickým strešným oknom, ktoré siaha až za druhý rad sedadiel. A tiež novými až 18-palcovými disky z ľahkej zliatiny a novými LED svetlometmi a zadnými LED svetlami. Prvýkrát je v ponuke bezkľúčové štartovanie a bezkľúčový prístup.

Caddy môžete financovať cez Volkswagen Kredit LNF.

Pre bližšie informácie kontaktujte našich predajcov Volkswagen úžitkové vozidlá.