Autá BMW X6

Počet záznamov 6

Ak hľadáte auto, ktoré spája maximálnu športovú dynamiku, atletický dizajn a luxusnú výbavu, potom je nové BMW X6 to pravé pre vás. Toto auto vás ohromí svojím silným benzínovým 8-valcovým motorom BMW M TwinPower Turbo, ktorý zvládne zrýchliť z 0 na 100 km/h za necelé 4 sekundy. Zároveň vám ponúkne maximálny komfort jazdy vďaka balíku xOffroad a 8-stupňovej prevodovke Steptronic Sport, ktoré vám umožnia prispôsobiť sa akémukoľvek povrchu.

Nové BMW X6 je nielen rýchle a pohodlné, ale aj nádherné na pohľad. Vizuálnu silu mu dodávajú osvetlené BMW obličky Iconic Glow a štandardný M Sport balík, ktorý zahŕňa športové aerodynamicky optimalizované dizajnové prvky exteriéru, adaptívny M podvozok, 20-palcové BMW disky z ľahkej zliatiny v športovom M dizajne a športový interiér s M koženým volantom, exkluzívnymi M pedálmi a mnohým ďalším. Nové BMW X6 je auto plné moderných technológií a vysoko kvalitných materiálov, ktoré vám zabezpečia bezpečnosť, pohodlie a zábavu.

Nečakajte dlhšie a rezerevujte si skúšobnú jazdu s novým BMW X6 už dnes. Navštívte našu BMW predajňu v Nitrealebo nás kontaktujte emailom, telefonicky alebo cez formulár na našej stránke a dozviete sa viac o BMW X6. Nechajte sa uniesť emóciami a zažite jazdu na vysokej úrovni s novým BMW X6.